Så slitsomt å være arbeidsledig!

Det er ikke bare bare å være å gå arbeidsledig, kan jeg fortelle. Nå har jeg to ukers erfaring med å ikke ha jobb, men det skorter jo ikke på å ha noe å gjøre. Hendene er stort sett alltid fulle, klokka tikker, og lista med ting å gjøre blir aldri tom.

Det har gått mye tid med til vasking, rydding og klargjøring av huset vårt for salg den siste tiden. Vi har hatt fotograf på besøk, og nå gjelder det å holde rotet noenlunde i sjakk til visningene er over. Da fotografen var her, kunne vi holde inn magen og kneppe igjen buksa ved å stappe boden full av kosebamser, bilbaner og badeballer, som alle truet med å sprette ut hvis man nærmet seg døra. Nå har vi fått tømt litt mer, og jeg gleder meg til å vise fram hjemmet vårt med en illusjon om at sånn har vi det til vanlig. En velplassert eske i hver hylle, et par utvalgte skrutrekkere i symmetrisk mønster, og et par nonchalante håndklær helt naturlig dandert som ei svane på senga vår. Du vet, sånn vi alltid har det. Oskar har til og med ryddet i bokhylla si!

 


Én time tidligere.....

 Olaf, Scarlet og jeg, behind the scenes!
 

Det blir nok bra. Bare å bla opp av lommeboka om du ønsker å bo i denna betæn av et rekkehus!

DCIM\100MEDIA\DJI_0079.JPG

 

Ellers lever jeg ikke det mest spennende livet om dagen jeg skal innrømme det, og jeg regner med at det blir mer blogging når vi faktisk flytter over, og emballasjen i matbutikkene ser annerledes ut, og jeg virkelig har noen spennende og blogge om. Mye av tiden her hjemme går selvsagt til å være med Oskar, og vi sitter ikke akkurat inne foran PC-en hele dagen. Vi var så heldige å få noen knalldager i Sarpsborg, men i dag har det ligget en klump med snø på plenen hele dagen. I mai. Helt uhørt!


 


Vi får vel bare drømme oss tilbake... 

 


#flytte #småbarn #mamma #mammablog #reiseblogg #hvitveis #USA #visning #interiør #bøker #shelfie

4 kommentarer

missmommy.blogg.no

11.05.2017 kl.21:54

Så fint du har ryddet da:) veldig koselige bilder:) nyt kvelden din!

Lindis

11.05.2017 kl.22:00

missmommy.blogg.no: Takk! Ble stor forskjell på før og etter her, gitt. Ser ikke helt ut som hverdagen på bildene, hehe. Ha en fin kveld du også!

frustrertpappa

11.05.2017 kl.23:23

Høres ut som en utrolig spennende hverdags-forandring dere skal få! kjenner jeg må følge med på denne =) Kan jeg spørre om hva som er formålet med flyttingen? Er planen å bli værende i USA uten jobb for din del, eller skal du i gang med noe annet der ? masse lykke til og fin blogg =)

Hilsen Lars Harald

Lindis

12.05.2017 kl.21:05

frustrertpappa: Takk! Bare å henge med, det er koselig! Vi flytter over fordi mannen min skal hjelpe til å lede og videreutvikle bedriften han jobber i. Det er et norsk selskap, men har produksjon og mye kunder der borte, så nå utvider de. Jeg har foreløpig ikke bestemt meg hva jeg skal gjøre der borte. Jeg flytter over og kommer på plass først før jeg tar en avgjørelse på det. Det blir enten studier, jobb, frivillig arbeid eller en kombinasjon, vi får se. Digg med frihet og valgmuligheter i alle fall! :)

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

33, Sarpsborg

Hei! Følg med når jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det går med oss når vi kommer oss over. Familien vår består av meg, mannen min Aasmund, og Oskar på 1,5 år.

Kategorier

Arkiv

hits