Nå ryker huset!

Det er et stort skritt å selge huset. Nå er det ingen vei tilbake snart. Det er en skremmende tanke, men også utrolig spennende. Jeg er så glad for at vi hopper uti dette eventyret med begge beina. Det kan hende vi lander med et plask, men hoppet i seg selv er nok til at det kiler i magen.

Annonsen ligger ute på Finn, og visninger blir søndag og mandag om en ukes tid. Vi ble veldig fornøyde med bildene, og synes de viser hjemmet vårt på en god måte. Her er et lite utvalg for minneboka:

 

 


 

 

 


 


 


 

 

 

Slapp av, det er bare blåbærsaft i glassene. Filmtriks!

 

Det blir spennende å se hva vi får for huset, og håper at vi klarer å lokke inn en gjeng nyklekte småbarnsfamilier som sikler på badekaret, lekeplassen og den lille leseplassen under trappa. Vi vil ha heftig budrunde hvor kjøpelysten fråder gjennom fingrene når de legger hundretusenene på bordet for å vinne det bedårende rekkehuset vårt. 

Annonsen ligger på Finn.no, og du kan trykke HER om du vil se flere bilder eller lese takstrapporten. 

Det blir deilig å bli ferdig med denne perioden hvor hussalget får så mye oppmerksomhet. Nå vil jeg bare videre, slik at jeg kan starte å pakke ordentlig og komme videre til selve flyttingen. Om en ukes tid er vi forhåpentligvis et skritt nærmere. Jeg holder dere oppdatert! 

 

#flytte #Oslo #interiør #styling #tomdixon #missoni #missonihome #badekar #finn #selge #hjem #småbarn #mamma #mammablogg #USA

2 kommentarer

Solotravel

15.05.2017 kl.13:53

Så utrolig spennende! Lykke til med salget.

Hvor i USA skal dere flytte? :)

Lindis

15.05.2017 kl.17:08

Takk! Vi flytter til New Jersey, til en liten by som heter Westfield. ??

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

33, Sarpsborg

Hei! Følg med når jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det går med oss når vi kommer oss over. Familien vår består av meg, mannen min Aasmund, og Oskar på 1,5 år.

Kategorier

Arkiv

hits