Om to uker er vi på plass!

To uker til blast off! Det holder nemlig ikke med take off, for det føles ut som mye mer enn en flytur. Hodet mitt er i alle fall langt uti verdensrommet, og hodet min henger såvidt festet til kroppen via en lang tynn ledning. Tankene skytes ut i voldsom fart, og daler ned som stjerneskudd. Det er en salig blanding av ønsker, håp, forventninger, frykt og stolthet. 


Er vi her om to uker?!

 

Det er utrolig hvordan denne reisen kommer som julekvelden på kjerringa. Denne kjerringa har prøvd å forberede seg i lang tid, men allikevel kjennes det ut som alt gjøres i siste liten. Nå går det virkelig unna i svingene, og vi får kjenne på hvordan vi fungerer under stress. Nå er det jammen digg å være gift. Når man er gift, har man nemlig ikke lov til å slå opp, selv om den andre er dum. Flaks for begge to! 


Rette ektefolk!
 

Heldigvis har Aasmund også A i logistikk, så når vi legger det sammen med min utrolige evne til å fylle inn i kalenderen, går det ganske smud. Bumpy, but smud. Same, same. 

Et par ting står igjen på to do-lista nå:

❥ Tirsdag 13.juni 2017: (I morgen!!) Få godkjent visum på den amerikanske ambassaden  (Topp hvis noen gidder å krysse fingrene for oss. Vi har nemlig ingen plan B. Vi har en stor bunke papirer, pass og nydelig passbilder, det bør holde!)

❥ Torsdag 15. juni 2017: Flyttelasset kjører fra Nebbejordet. Vårt første hjem sammen forlates. Hejdå, Oslo!

❥ Mandag 26. juni 2017: Vi flytter til USA! 

 

Jeg lyver om jeg ikke sier det at det står et par ting til på lista mi som skal ordnes innen den 26., men det er virkelig ikke alt som er bloggmateriale. Det finnes apper for sånt, heldigvis. 


Fra fjorårets tur. Sjekk lille bolla med fjonene! 


Gleder jeg meg? Ja! 

Gruer jeg meg? Ja! 

 

 

#USA #reiseblogg #mammablogg #familie #Norge #nordmenniusa #norskistatene #pakke #flytte #gift #Westfield #NewJersey #småbarnsmor #småbarnslivet

2 kommentarer

Thea Mariel

12.06.2017 kl.21:50

Dette er så spennende, gleder meg til å følge dere fra USA!

Lindis

12.06.2017 kl.22:03

Thea Mariel: Så koselig at du henger med. Jeg gleder meg også! ...og gruer meg! Hehe...

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

33, Sarpsborg

Hei! Følg med når jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det går med oss når vi kommer oss over. Familien vår består av meg, mannen min Aasmund, og Oskar på 1,5 år.

Kategorier

Arkiv

hits