Ingen vei tilbake!

Det er hektisk om dagen med flytting og pakking. PC-en er pakket ned så jeg forsøker meg på en mobilblogg. 

Tirsdag var en spennende dag! Dere som følger meg på sosiale medier har sikkert fått med dere at vi har fått godkjente visum, alle tre. Aasmund har L1 og Oskar og jeg har L2. Hurra! Én ting mindre å uroe seg for.

Jeg har ikke vært spesielt bekymret for visumet, for jeg regnet med det bare ville gå i boks, men innrømmer at jeg ble en smule oppgitt da "noen" sier at han har glemt både vigselspapirer og Oskar sin fødselsattest. Akkurat det man ønsker å høre mens man står i kø for å komme inn på ambassaden... Det ble heldigvis ikke noe problem, og jeg slapp å skrive på bloggen om igangsetting av plan B. Vi kjører på med plan A!

I går sendte vi avgårde en sending med ting som vi vil ha med over i huset vårt i USA.

I dag har flyttebilen vært her og hentet  møblene våre. De skal være på lager mens vi er borte.  Brikkene faller på plass, og det her blir rarere og rarere.

Nå skal jeg bare samle sammen det siste rasket her før jeg forlater Nebbejordet for siste gang. Merkelige greier.

Når Pc-en er pakket opp igjen, skal jeg prøve å få oppdatert litt mer så ikke alt nytt blir skrevet om lenge etter det har skjedd. Så lenge kan du alltids følge meg på sosiale medier. Samme kallenavn på insta og snap: Linseluset

#reiseblogg #mammablogg #usa #flytte #pakke  #familie

4 kommentarer

Victoria Grøtting

15.06.2017 kl.17:23

Lykke til med flytting! Det blir nok veldig kjekt og spennende når ting begynner å falle skikkelig på plass! Fine bilder.

Lindis

16.06.2017 kl.22:55

Tusen takk! =)

Charlene N. Nedrum

15.06.2017 kl.23:31

lykke til med flyttingen! så utrolig herlig det siste bildet var da ;)

Lindis

16.06.2017 kl.22:56

Tusen takk! Var stor stas med den store flyttebilen her i gården.

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

33, Sarpsborg

Hei! Følg med når jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det går med oss når vi kommer oss over. Familien vår består av meg, mannen min Aasmund, og Oskar på 1,5 år.

Kategorier

Arkiv

hits