Loch Arbour

Dagens frokostprat gikk først og fremst ut på å rose de smarte påleggspakkene her. Zip lock er tingen! Utrolig smart. Så praktisk. Veldig vanlig her i USA. 

Alt er så annerledes her!

Merkelig nok har jeg ikke bilder av Zip lock-poser på mobilen. Note to self: Må anskaffes ASAP!

Illustrerer første avsnitt med et stort hus med nydelig hage, det får duge.

I dag gikk turen til en ny strand. Vi siktet på Asbury Park, men havnet litt lenger nord, og filteret på Snap mente vi var på Loch Abour, så det stemmer nok. Jeg stoler på Snap!

Jeg regner alle er spente på hvordan den andre badedrakta gjorde seg, og jeg kan melde om at det gikk fint å hoppe, svømme og sole seg i den, samt at den rommer en hel del sand i nederste avdeling.

Skal hilse fra surfer hubby! Han sitter og øver seg på "hang loose"-tegnet, og googler surfekurs for voksne som er "young at heart."

Neida så, i morgen blir det NYC på oss!

#surferhubby #youngatheart #hanglooose #lol #NYC #USA #Newjersey #NewYork #reise #familie #strandlivet #LochArbour #ZipLock #ferie

Én kommentar

Ida

26.07.2017 kl.23:22

Bare eit lite tips. Trur du legger inn for store bilder i forholdt til designet ditt? Ser ikkje ut som at heile bildet kommer med? :) Er bare til å stille ned til feks 800px eller 400 px alt etter som designet er tilpasset til :)

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

33, Sarpsborg

Hei! Følg med når jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det går med oss når vi kommer oss over. Familien vår består av meg, mannen min Aasmund, og Oskar på 1,5 år.

Kategorier

Arkiv

hits