NYC baby!

Hva skal man si etter en dag i New York City? Man blir litt satt ut og tom for ord. Alle farger, lukter og ansikter setter spor. Jeg har fått minst én fold til i hjernen. Ikke det at jeg har blitt smartere, men så mange inntrykk trenger en god del lagringsplass. Mye boltrer seg der inne i hodet mitt, men det ble selvsagt fanget noe på kamera også.

Empire state building

Times square er et favorittsted for meg, men i små mengder. Et overveldene antall blinkende lys, nesten nakne damer med fjær på rumpa og horder av turister med selfiestang: What's not to like?

Oskars favoritter er Elmo, Picahu og gjengen. Han ser heldigvis ikke at det er svette folk inni der. De blir brått litt mindre sjarmerende når hodet på drakta står på halv tolv, røyken henger ut av munnvika og man ser at det er slitne folk inni der som har valget mellom dette og prostitusjon.  Men, hei så gøy!

Det var gamlingenes første runde i storbyen så vi tok det pent. En liten stopp i Central Park fir å fylle på med cupcakes og stelle såre føtter, var godt for alle.

Den minste av oss viftet med tærne ned halve Broadway, og synes det var en fantastisk dag. Han gikk vel minst, men ble mest møkkete på føttene. Dagens høydepunkt for ham, var nok å kjøre tog og se etter traktor ut av vinduet. I byen var det også mange bråkete biler, motorsykler og drosjer som var spennende, så det er fare for at vi må tilbake og se etter fler.

#NewYork #USA #reise #reiseblogg #mammablogg #timessquare #toddler

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

33, Sarpsborg

Hei! Flg med nr jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det gr med oss nr vi kommer oss over. Familien vr bestr av meg, mannen min Aasmund, og Oskar p 1,5 r.

Kategorier

Arkiv

hits