Bop! Bobla som sprakk!

Den blanke bobla steg og sank i takt med gradestokken her. Vi har fløyet høyt med solkrem på vingene og flipflops på føttene. Vår største bekymring de siste ukene har vært hvor vi skal spise lunsj, og hva i all verden skal vi spise til kvelds? Er det greit med meksikansk to dager på rad?

Så dro besteforeldrene hjem. Bobla med de skinnende neonfargene sprakk. Det er ingen mormor å kose med om morgenen, og det sitter ingen bestefar på porchen om kvelden. Juli tok slutt, som juli alltid gjør.  En ny mandag kom, som mandager alltid gjør. På tide å blåse nye bobler.

Vi har pakket bort alt som gjør amerikanerne fete. Jommen funker det på samme måte med europeere. Snickers og Swedish fish får bare dukke opp i helgene fremover. Aasmund har begynt på jobb igjen, og Oskar har hatt sin første dag i barnehagen. En stor dag for hele den lille familien vår.

Det gikk fint i barnehagen. Ugla var med, matbokser var med og mamma var med. Alt var pakket i sekken, bortsett fra mamma'n.

Alle barna har lik sekk, ganske greit i grunnen. Vi var ute og valgte oss ut en nøkkelring å henge på (ugle, så klart), for å skille den litt fra de andre. Sjefen nekter med store følelser for at ugla skal henge på sekken, mens mamma'n henger den på i smug et par ganger om dagen.

Det skal litt tilvenning til før vi er trygge på alt som har med barnehagen å gjøre, men vi er klare. Alt er merket med navnelapper, og vi stempler inn med er smil om munnen i morgen også.

Nå skal vi blåse oss en ny boble. Den har litt andre farger enn i juli, men den flyter like fint gjennom lufta. Familien bopper rundt i bobla sammen. Vi deiser borti både kratt og byråkrati, men der er en del av spenninga og det nye kapittelet vårt her borte. Det viktigste er at vi er sammen. Det er litt skummelt, men vi koser oss!

#barnehagestart #småbarnslivet #reiseblogg #mammablogg #USA #Newjersey #Westfield #toddler #reise #norskistatene #nestekapittel

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

33, Sarpsborg

Hei! Følg med når jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det går med oss når vi kommer oss over. Familien vår består av meg, mannen min Aasmund, og Oskar på 1,5 år.

Kategorier

Arkiv

hits