Monkey business

Vi prøver å gjøre mest mulig ut av tiden vår her i USA. Hverdagen spinner oss allerede rundt lillefingeren, men helgene prøver vi å holde hellige ved å gjøre noe gøy. Det er rart hvordan jeg tidligere lett kunne bruke en helg på ikke noe, mens tiden nå etter vi fikk barn har blitt mye mer verdifull. Naturligvis vil vi gi Oskar nye opplevelser og erfaringer, men også for vår egen skyld synes vi det er fint å utnytte mulighetene vi har. Tida flyr som vanlig avgårde, og det er så mye vi skulle ha sett og gjort. (La oss se hvor mange klisjéer jeg kan stable oppå hverandre i dette innlegget.)

Helgas krumspring innebar blant annet en tur på stranda, hvor vi hadde  glemt solkrem. To av tre gikk ikke med uv-klær fra topp til tå, og ble griserøde. Én av de to synes det var skikkelig stas, farve er farve, mens den siste gruer seg til flassinga begynner, og synes det var både idiotisk og flaut siden vedkommende alltid smører seg med 50+. Egentlig over linja å dele med offentligheten, men har skjønt at vi bloggere må dele en del privat av oss selv.

Å nyte noen solstråler på slutten av sesongen, var i alle fall deilig. Denne uka har vi nemlig fått noen hint om høst. På tirsdag var det 18°c, og jeg gikk med bukse. Helt uakseptabelt i august!

Andre dager har jeg gått her inne, hutret, pakket meg inn i en kardigan og tittet ut på noen grå skyer, før jeg har tuslet ut på gårdsplassen for å oppdage av det er jungeltemperatur ute, og har vrengt av meg sokker og mellomlag før naboene synes jeg er ennå rarere enn før. Air conditioningen vet å spille meg noen puss. (Her kan du se for deg at jeg hytter med neven.)

La meg illustrere kulda med et bilde hvor jeg har på pels (seff faux). Jeg er tilfeldigvis supernygift på bildet.

Hummerkokinga på lørdag var artig nok, men høydepunktet ble allikevel søndagsturen til Turtleback zoo, en fantastisk flott dyrehage. Vi koste oss med å se på mange spennende dyr hele dagen, både store og små. Den minste synes nok pingvinene var morsomst, den største digget ørnene, mens den mellomste (det er meg!) likte jaguaren aller best.

Aasmund var fotografen i dyreparken, så får å se de kuleste snapsa, må dere lese bloggen hans. Neida. Han har ikke blogg, men det gjesteinnlegget vi har pratet om bør jo komme snart, ikke sant?

#foreldre #Newjersey #norskistatene #Westfield #zoo #turtlebackzoo #usa #toddler #solbrent #tidsklemma #blogglivet #hasjtagg #livet #lol

4 kommentarer

Ida

31.08.2017 kl.09:23

Nei så kjekt dåke har det over there! Tida kjem til å gå fort, så utnytt den godt :)

Nicole Touch

31.08.2017 kl.22:54

Skjer med at jeg stadig kommer innom bloggere, som enten har flytte til USA eller SKAL? dette er noe jeg har tenkt på i det siste :D frister så mye! KLEM

Cornelia C. Tansøy

03.09.2017 kl.17:23

Så fin blogg du har!

Marilen

03.09.2017 kl.17:28

Så fin blogg da! Og så fine bilder, dere er så søte !:)

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

33, Sarpsborg

Hei! Følg med når jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det går med oss når vi kommer oss over. Familien vår består av meg, mannen min Aasmund, og Oskar på 1,5 år.

Kategorier

Arkiv

hits