Labour day weekend

Gjett om det er deilig med langhelg! Jada jada, jeg vet at jeg ikke har en jobb, men fy søren så deilig, koselig og fint det er å ha Aasmund hjemme med oss! This is luxus life!

Frokost på kafé, litt shopping og tusling i byen topper glansbildet av familielykke. Vi har det innmari koselig, så da klistrer jeg det opp her på bloggen så alle kan bli litt misunnelige.

Men huff, det er faktisk ikke bare fryd og gammen: Det deilige sommerværet slutta plutselig! Makan! Det har vært buksevær, og hold deg fast: Regn!

En god dag å teste regntøyet på i alle fall! Litt stort, men vi har den fresheste lille gutten som spretter rundt i vannpyttene her. Jeg har ikke sett noen andre barn i pyttklær her.

I barnehagen går de i alle fall ikke ut når det regner. Én dag gikk de ikke ut fordi det var overskyet og muligens kunne komme regn, så da ble det ikke noen daglig halvtime ute den morgenen. På kvelden regnet det, så dagen etterpå kunne vi ikke gå ut, for da var det vått på bakken. Amerika, guttær!

Til uka drar vi hjem til Norge en liten tur, forresten! Det blir stas! Jeg bestiller herved plussgrader og sol i fleng på vegne av hele solbyen Sarpsborg.

God labour day  (i morgen), da dere!

#foreldre #familieliv #norskistatene #usa #Westfield #Newjersey #toddler #nestekapittel

Én kommentar

Line

03.09.2017 kl.21:11

Labour day er en stor greie, så vidt det er meg bekjent. Kunne du fortalt litt om hva det innebærer? Sånn bortsett fra at det er en frihelg, og gjerne litt langfri også, for det har jeg forstått.

Ellers, kos å lese om hverdagen deres der borte, enjoy labour day free.

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

33, Sarpsborg

Hei! Følg med når jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det går med oss når vi kommer oss over. Familien vår består av meg, mannen min Aasmund, og Oskar på 1,5 år.

Kategorier

Arkiv

hits