Halloween - the aftermath

Gresskarene rulles ned i søpladunken, og alle edderkoppene lines opp for dekapitering: Jeg vil ikke risikere at de formerer seg i fangenskap mens de venter på å bli plukket fram neste Halloween. Da tror jeg vi ville fått en scene en skrekkfilm verdig ved åpning av den esken om ett års tid. 

I alle fall, Halloween er over, og det er som med jula: Det er innmari hyggelig å pynte, men veldig deilig å plukke ned all pynten etterpå. Nå nyter vi synet av litt tommere bokhylle, mindre oransje å skue i hver øyekrok, og generelt færre mini-hjerteinfarkt ved å stadig finne edderkopper der ingen skulle tru at nokon edderkopp kunne bu. 

Araknofobien får hvile, og vi ser frem til neste høytid her borte: Thanksgiving. I år faller den på samme dag som en viss ung mann fyller to år, så da passer det fint med litt feiring. Det blir nok ikke all verdens pynting til denne høytiden (heldigvis), men når kalenderen viser 1. desember gyver vi løs på årets høydepunkt: Jul og juleforberedelser. La oss snakke om jul senere, det er fortsatt litt tidlig. (og slutt med den julebrusen på sosiale medier, dere, det tar seg ikke ut!)

Gårsdagen ble i alle fall en veldig morsom dag! Man vet jo ikke helt hva man kan forvente når minstemann fortsatt er litt i limbo mellom å forstå alt og ingenting, har veldig sterke meninger, og det skal være opplegg fra morgen til kveld. Han gled i alle fall inn i kostymet sitt som en fisk, og stoltere uttrykk har jeg ikke sett på ham før, som da han stod på badet og beundret seg selv pelskledd og rød fra topp til tå. 

I barnehagen var det opplegg, og det virket som det var akkurat passe. Både barna og de voksne hadde kostymer, de gikk "trick or treat" rundt i de forskjellige rommene, og danset til Halloween-musikk etterpå. Da han kom hjem, hadde han med seg en liten goodiebag med såpebobler, slim, tatoveringer og en snack. 

Etter middag kledde Elmo sine foreldre seg ut, og tok en runde i nabolaget. Vi gikk ikke så langt, og ringte ikke på så mange hus, men synes det var gøy å være med på opplevelsen. Oskar, jeg mener Elmo var så flink til å bære bøtta si, og tok godteri fra skålene som åpenbarte seg langs vår vei. Noen hus var såpass skummelt dekorert med hodeskaller og blod, at vi snudde halvveis opp mot trappa. Det ene huset hadde til og med røyk som slo seg på da vi gikk opp mellom gravsteinene på veien som førte opp mot døra. 

Vi kom hjem, glade og fornøyde med dagens fangst. Oskar, jeg mener Elmo fikk plukke seg ut tre av godteriene som han hadde fått, og vi avsluttet kvelden med sjokoladebart og rødt Skittles-sikkel nedover haka. Er ikke det tegn på en vellykket Halloween, så vet ikke jeg! 

 

 

 

#halloween #trickortreat #elmo #cookiemonster #sesamestreet #foreldre #norskistatene #mammalivet #mammablogg #reiseblogg #mamma #toddler #småbarnslivet #expats #expatlife #expatkids #Newjersey #Westfield #usa #sugarhigh

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lindis

Lindis

34, Sarpsborg

Hei! Følg med når jeg flytter til USA sammen med familien sommeren 2017. Her inne vil jeg skrive litt om flyttingen, og videre hvordan det går med oss når vi kommer oss over. Familien vår består av meg, mannen min Aasmund, og Oskar på 1,5 år.

Kategorier

Arkiv

hits